Jemný úder
Anotace: Báseň s pokusem o oxymorony...
Šla po cestě,
Šla ke hrobce.
Šla ke kamarádce,
Šla zjistit více.
Hlučný hřbitov,
Mramorová hrobka.
Tady je její kamarádka.
Zavalila jí slz sopka.
Šelestivého listí šum.... Šššš....
Šššš... šeptá oblakům, oblohám.
Šveholí na hřbitově mrtvolám.
Šelestivého listí šum.... Šššš....
Proč se jí to stalo?
Zemřela jako zbouchnutá panna.
Hlavou jí to vrtalo.
Její kluk byl ta něžná rána.
V temnotě úplňku,
Jemný úder učinil,
Dal najevo lhostejnou lásku,
Její smrt tak zapříčinil.
Šelestivého listí šum.... Šššš....
Šššš... šeptá oblakům, oblohám.
Šveholí na hřbitově mrtvolám.
Šelestivého listí šum.... Šššš...
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: 0-0
Komentáře (1)
Komentujících (1)