Oslavy beznadějné existence
Oslavovat…
jen mít co a s kým.
Smát se…
kdyby bylo čemu, kromě sebe.
Plakat?
Nad čím, když je to tak zbytečné.
Milovat…
jo. Ach, ale být tak milován…
a neskučet! Proboha, neskučet!
Samotná je chvíle,
která má jen duši éteru
bez výplně prázdna,
s myšlenkou zamrzlou
stále ve stejném ledu.
Mír je
a není proč být války.
Mír je,
sám se vložil do obálky.
Měl bych být?
Přečteno 278x
Tipy 6
Poslední tipující: Certain Expiry, 0-0, WhiteSkull, Churry
Komentáře (1)
Komentujících (1)