Láska sebou vždycky nese riziko ztráty nebo odmítnutí. Jestliže se zamilujeme, je zde reálné nebezpečí, že nás ten druhý odmítne. Jestliže se s ním přece jen sblížíme, tak s rizikem,že nás může opustit a bude to ještě krutější než před tím.....Život jako takový představuje riziko a čím více je v něm lásky, tím více riskujeme. Ale tento risk nám otevírá i možnost netušených radostí a čirého štěstí lásku přijímat i dávat. Hmmm...tak co si vybrat????? Anibko zdravím na dálku ...
30.06.2008 14:16:00 | Dalimila
Zastavit se občas u řeky, či jen tak zamyslet se nad svým životem není na škodu...
Přijde mi to jako hledání odpovědi na otázku
Stála ta trocha lásky, za tolik bolesti?
hezká náseň
30.06.2008 09:12:00 | Popelka