Anotace: když žijete v nejistotě, bojíte se vykročit vpřed. čekáte na rozřešení, které nepřichází....
Život je jedna velká a pro někoho dlouhá cesta, která dává vše, co potřebujem, ale i to, co se nám vůbec nehodí.
05.07.2008 17:11:00 | Selča
Žij okamžikem, protože ta chvíle, co právě prožíváš, se už nikdy nevrátí...A bude lépe uvidíš...
03.07.2008 13:01:00 | Ewineccka
Jj, souhlas tak nějak s komentem pode mnou ... Prostě je pro a proti ve všem, co nás čeká ...
02.07.2008 22:25:00 | NikitaNikaT.