Pádem nepostřehnutá myšlenka
Smrdutá pachuť hříchu
Smrt stojí nad ohněm
A smíchem otírá slzy spatřené
Utíkej,utíkej
Dokud ti síly stačí
Dokud nepopsané řádky
Minulosti tvé
Přečíst nedají tvé krvi
Dokud nezmrazí tě
Pach tvých svatých
Rodičů tvých z kříže sňatých
Aby se probudily
V jediné kapce rosy
Která neexistující
Pohladí tě na tváři
Nad hrobem
Nekonečným narozením
bolest nesmrtelného dítěte
s myslí zamčenou tě provázej
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: Aurelius, Petbab
Komentáře (0)