Panenkovská umělost vlastní viny

Panenkovská umělost vlastní viny

Anotace: ale ne..

to co hledá čas není cesta
to co hledá život není políbení
to čeho se sami chopíme není odpuštění
slzy tečou stále stejnou cestou
jako by kanálky byli v tvářích vryté
projít se znovu
a naše pravda doznívá ve vánočních přáních
pro pohlazení co jsme neviděli
roky co jsme promarnili
klimbání ve snu
nedovedou otevřít ústa
i kdyby tolikrát dýchalo se nahlas
spojení tvé se žlučí je nesporné
a vědro času se naplňuje
kdo by v něm hledal čirost?
plazit se po kolenou a ani jediný z nás
nedokáže druhému podrobit ani jediný prst

Dnes
kapky slz se smějí
neúprosným pohledem
drásající mou neurčenost..
Autor DIDADA, 02.07.2008
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: jaňa, Nahá
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ta je asi nejlepší kterou jsem od tebe kdy četla

04.07.2008 19:43:00 | jaňa

Závěr se ti obzvlášť povedl. :-)

03.07.2008 16:26:00 | Nahá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí