Anotace: "...Čas nesmývá slzy, jen na tvářích uschne sůl...slzy tečou dál..."
Š: Posouvá ji jinam, to ano, to si vystihl, a je mi jasné, že pro někoho to je možná ne zrovna ten "správný" posun, ale pro mne tam určitě patří. Je to vzkaz, a poslední verš mě tak nějak uzemňuje do reality.
11.05.2009 01:12:00 | Gabriell's tears
To se mi líbí. Škoda jen toho posledního verše, ten celou báseň posouvá úplně jinam. Takový z něj mám dojem, pocit. Ale, báseň je to hezká. Nebojím se toto dílo nazvat básní.
11.05.2009 01:04:00 | Šantir
Někdy je člověku ouvej,ale bez toho by nebyly takové
pěkné básničky,jako je ta´hle.
08.05.2009 18:50:00 | Aliklat