Anotace: Ta už tu byla, chtěla jsem ji smazat a s ní i smutek, co už asi 2 roky nosím v sobě, ale nedá se to, to nedokážu...
smuténkové.. až mi ukápla slza... Těžko v této situaci něco říkat, možná ujen, uchovej si krásné vzpomínky, ty ti nikdy nikdo nevezme.... ST
09.09.2008 10:55:00 | Caracol
zažil jsem podobnou věc a vím, že je strašně těžké se s něčím takovým srovnat, a mnohem těžší dostat to jak ze sebe, nebo to hodit na papír...jak psala kolegyně, je to velmi emoční, je to od srdce a otec by na tebe byl pyšný, snad už tě nic takového nikdy nepotká...
03.07.2008 21:33:00 | miche_
Velmi emoční básenka, až mám slzu v oku. Čas je lék. Dobře střež své vzpomínky a snaž se usmívat, moc by si to přál. Nechtěl by Tě vidět plakat, být smutná.
03.07.2008 20:01:00 | Selča