nechci...už ne
Anotace: hmm...hm...hm..je jiná...je moje a nikomu ji nedám
Vzpomínky se jak děvky
Svlíkaj a znovu si
se mnou hrají,
v mojí hlavě tančí tanec
zatracení
a
nový pocity pomalu
přichází ničit mě
ještě víc.
Všechno se točí
A pomalu padá
Do prázdnoty.
A já se jen debilně
Usmívám,
Když blesky šlehají
Mě do srdce
A tváří.
A tanec neustává,
Už se jen potácím
Ulicema
A krev teče z mraků,
z pořezané duše
Mně do očí.
Že čas všechno spraví?
Kecy…
Ale já…už nechci…
Přečteno 346x
Tipy 10
Poslední tipující: 6thSun, Iva Borecká, Bíša, just me, GirlFromTheRain, NikitaNikaT., jiljovský, Caracol
Komentáře (4)
Komentujících (4)