Vzpomínky
Anotace: jelikož jsem to psal ráno, ospalý a měl jsem ještě zalepené oči, šetřete mě =)
Svíce už zhasíná,
Voda však mizí,
Vítr jen zasténá,
Z půdy se sklízí,
Jablka, v nich červi,
Hrušky kde plísně,
Srdce a nervy,
Co neznají tísně,
Slzy jen padají,
Oči jak ze skla,
Na pomoc spěchají
Naději, co nesla,
Žena, bílý šat a hlas,
Světlo zas svítí.
Černé vlasy a čas,
Jak plevel a kvítí.
Blesk protne oblohu,
Hrom ticho rozdrtí,
Vše zažene do rohu,
Co živé si vytrpí,
Strach náš nepřítel,
Dokud ho neznáme,
Však potom přítelem,
Až ho poznáme.
Přečteno 395x
Tipy 6
Poslední tipující: Lady Carmila, fuu, carodejka, Ariella13
Komentáře (2)
Komentujících (2)