Anotace: šťastné včerejšky, smysly světa zafačované gázou klišoidní víry, buky v šedivém oparu...
to znám - ke mně taky básničky chodí samy... a nejde o to vyhýbat se konkrétním slovům - déšť byl je a bude... stejně jako láska, růže, srdce moře křídla... jde o kombinace těch slov, případně jejich popis... :o)
16.07.2008 14:12:00 | hanele m.
Na déšť si budu dávat pozor...mám takový pocit, že to slovo používám nějak podezřele často a začínám se opakovat. Rýmy ke mně přicházejí samy a já jen doufám, že jsou občas aspoň trochu neotřelé a příjemné;).
16.07.2008 13:42:00 | fidgetypoet
líbí se mi jak je to napsaný... nesnažíš se o rým za každou cenu, většinou (ale "deště" x "ještě" je hodně nadužívaný rým, ten tam zrovna být nemusel)
pro mne to je příjemný způsob rýmování - plyne si to přirozeně a nenuceně a rýmy nejsou předvídatelný a příjemně občas překvapí...
16.07.2008 13:38:00 | hanele m.