Bouře
Na dně zklamání,
uprostřed bouře,
jezdci v nekonečnu,
hledači neznámého.
V bouři uprostřed noci
když blesk pročísne oblohu.
Utopen v slzách
uprostřed bouře
se srdcem okouzleným,
se srdcem na dlani.
Povídám si s Bohem
a noc je dlouhá:
Miluji Tě, lásko,
do tmy povídám.
Na dně unaven,
uprostřed bouře,
hledači skrytého,
jezdci na daleké pouti
k Cíli.
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: monterka
Komentáře (1)
Komentujících (1)