Anotace: Tohle není moje dílko, četla jsem to v deníku své tety, která už bohužel nežije, a tak se jí nemůžu zeptat, zda to psala ona a nebo si to jen odněkud opsala. Každopádně je to moje oblíbená, a proto se s vámi chci o ni podělit.
Mám papíry na letadlo a pohled z hora je jako romantický sen z jiného světa:)Přeji všem ,ať nikdo nikdy není sám.Spíše radost -a to s láskou:)
25.02.2010 00:04:00 | ilona
Samota je pro mnoho lidí hrozná věc, ale někdy je to to nejlepší!Přemýšlej o tom!
29.06.2009 18:46:00 | Dullsinea
Asi jsem to dost vytrhla z kontextu... Tahle báseň byla v deníku na místě, kde teta popisovala, jak její rodiče a sourozenci odletěli do zahraničí (kde měl otec práci), a ona zůstala v Čechách sama (na koleji).
19.04.2009 19:26:00 | Nienna
Co když i blízcí Tví zamíří k letišti
do země snů pak odletí,
věřím, že pochopíš ve chvíli příští,
jak velmi málo zbude Ti...
19.04.2009 18:56:00 | zzlatý
nikde jsem to necetla, je to celkem povedene, ale nemuzu s jistotou tvrdit jestli je to jeji nebo ne,ale spis bych se priklonila, ze ano, ze je...
11.07.2008 10:43:00 | saddova