Květina
Anotace: i květiny mají svou duši, která dokáže trpět....
Kdysi dávno před léty
poupě se změnilo v květy
květina krásná
plná barev rozmanitých
odrážela se v očích Tvých
staral ses o tu květinu
nevydržels bez ní ani hodinu
jednou vyrašily jí trny
poranila tě
skončily krásné dny
nechtěla to udělat
nebylo to schválně
nevěděls jak se zachovat
a.. květina vadne
voda jí vyschla
už jí nikdo nezalívá
kytka zvadla
její duše umírá
však naděje existuje
máš ji ve své moci
kdo jí vodu naleje?
kdo jí může pomoci?
a tak tě žádám
nenech ji uvadnout
cokoli ti dám
jen ji nenech zahynout
/prosím/
Copyright © 2008,Caracol
Přečteno 313x
Tipy 16
Poslední tipující: pejrak, čertíček, pornografie srdce, Adik29, okapovaroura, igniss, Nahá, Belmon, Bíša, enigman, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)