tak toe paráda=) Tahle báseň mi vyrazila dech...nádherná spojení a výběr slov... ST
15.07.2008 21:57:00 | Simísek
Krása!!!mohu říci jen to , že i když je smutná, má své kouzlo, jak zde napsali i ostaní autoři, naděje umírá poslední a je vidět, že je psána ze srdéčka!!!
15.07.2008 17:21:00 | Kikay
Psaná ze srdíčka,je v ní hodně pocitů....krásná i když smutná....pamatuj že naděje umírá poslední :)
12.07.2008 12:15:00 | Janetee
ST! je za obsah. Hodně pocitová a snad aj emoční básenka, alespoň pro mě, cítím jakýsi smutek, snad beznaděj v náděj ... až mě to úplně rozesmutnělo. Dílko má své kouzlo a upřímnost.
08.07.2008 19:50:00 | NikitaNikaT.