Anotace: Kluk pro mě růži střeží, ale není to ten, ze kterým moje srdce utíká...
Pro mne hodně myšlenkové a pocitové dílečko ... nevím, co na to napsat, mám trochu smíšený pocit ... Musíš sama vědět, co Tvé srdce a rozum chce ... kam se Tvůj život, či cesta bude odbírat ... Věř na vše člověk musí a přinde sám ...
09.07.2008 06:12:00 | NikitaNikaT.