Zrada
Anotace: Báseň psaná kamarádovi, který mě zranil
Mám chuť zabíjet
Vidět tvé tepny plakat..
Jak do tvé krve stéká všechno zlé..
Tvoje lži i všechen jed
Přetvářka, úšklebky…podvody
Jenže teď ses splet..
Nevěřit znamená souhlasit
A já souhlasím s našim přátelstvím…
Se vším tím krásným..líbezným
Cos mi navykládal..
Zkus mě odprosit..
Třeba tě nepošlu někam hned..
Třeba se slituju ..
Budu sladká jako med..
Jako ty..když jsi mi lhával
Vrazit nůž do zad..tak hluboko,
Že cítíš jak se mé srdce rozplyne..
Tak zabij i sebe..povinně!!
A naše těla budou vedle sebe..ležet…nehybně
A tiše pochrupkávat
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: Paulie, Bíša, SvenHassel
Komentáře (2)
Komentujících (2)