Dusím se.....
Anotace: Opět trošku smutné....dobře možná dost smutné....:)
Nevím kudy kam,
Jen tiše slzy polykám.
Slzy utrpení a plné bolesti
Co se mi v srdci rozhostí
Mám pocit jako by mě zradil celý svět
Není nic co mi můžeš závidět
Snad jen dávku mého trápení
A muj usměv blažený
Když přetvářku použiji
Znovu pohlédnu na svou dlan
Kde prášky svírám
Chci se provždy zbavit těch nočních mur co mívám
V záchvatu prášky polykám
Zapiji vodou a tiše zavzlykám
Tet už jen čekám na konec
Kdy rozezní se ten strašlivý zvonec
Oči klesají tváře blednou
Vzpomínky tajemné pomalu miznou
Tělo chladne a křadne zároveň
Jako když zhasne pochodeň
Poslední výdech zbývá
Dřív byla jsem silná
Tet rozloučit se musím
Sbohem …už můžu volně dýchat
už se nedusím
Komentáře (0)