Anotace: mám vzpomínky, které mě objímají každou noc, nejsou hezké, nedovolí mi zapomenout na to, co bylo, čeho jsem byla svědkem, co jsem viděla a nic neudělala..
Skvělá báseň... poezie...
opravdu povedené. Zanechá to na člověku... otisk :-)
17.07.2008 00:29:00 | Nattaen
Vzpomínky nám zůstnou navždy a tahle pěkná básenka ve mne také hodně zanechala. ST!
15.07.2008 16:12:00 | NikitaNikaT.