Plamínky
Anotace: napsáno před mnoha lety...
Najdeš-li odvahu
okusit večerní temnotu
asfaltová cesta
dovede tě k hřbitovu
chladem a tmou
lampy cestu ti ukážou
ticho a noc
se za tebou uzavřou
díváš se na hvězdy
brány do jiného světa
za sebou strach
drzého společníka
vítr pak roztančí
plameny svíček potají
když řady křížů
pozdního hosta vítají
jen hvězdy na noční obloze
jsou svědci staletí,
plamínek každého z nás
drží v němé paměti
A přec jednou dohoři.
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: hlavouVoblacich, Dedillope, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)