Pohádka
Anotace: depka nic vážného...
Vzdálené…
Tak blízko…
Neplakej!
Žádné slzy.
Raději se zvedni!
No šup z tý špinavý
Země.
Jo, jde to ze mě.
Celým svým srdcem
Tě chci zvednout.
Z prachu.
Je to těžké,
když spadneš
z obláčku.
Co čekáš
NAIVKO!
Muselo to být
jasné.
Nic netrvá
věčně…
Ani pohádky…
Přečteno 332x
Tipy 14
Poslední tipující: Šantir, Holis, Apostata, Jahodová kopretina, Inies, fuu, just me, Bíša, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)