Bílým uhlem na bílou zeď (Slunečnice)
V ruce bílý uhel,
črty květů života
pod klusem koně
v trávě kávová sedlina.
Malířem Munchou
v adamově rouše
pokus
o mihot plamenů
na křídově stěně.
Soutok dvou světů
rovina blázna
s melodií
-zítřka-
Bílým uhlem
na bílou zeď.
Postoje panen
v pavučině motýlů,
slzavé nábřeží
odrazem luny
zázraky života
...plynou
Třpytivá samota,
mládě kamzíka,
topí se v notách
mučedníků.
Bílým uhlem
-slunečnice v asfaltu-
na bílou zeď.
Přečteno 331x
Tipy 15
Poslední tipující: Koskenkorva, ziriant, WAYWARD, Jiparo, Caracol, Psavec, okapovaroura, amores peros, Dota Slunská, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)