Smutek
Plíží se pomalu dnem i nocí,
postihne občas mne, ale i tebe,
má nás ve své temné moci,
jako hvězdy mají své nebe.
Mnoho slz v té chvíli jest prolito,
můžeš být střízlivý i mít něco popito,
nezná rozdíl mezi pohlavím ani věkem,
nevyhne se starci ani dětem.
A o čem že to vlastně mluvím?
Přec o smutku...
Přečteno 343x
Tipy 5
Poslední tipující: Churry, Psavec, Hannazka
Komentáře (2)
Komentujících (2)