Anotace: Když jsem jako malá byla na pouti a viděla k nebi stoupat balo´nek tak už sem věděla jak poslat do nebe dopis...
Ne fakt nejsem emo...a přítel?...Toho už dávno nemam...ta básenˇ stejně neni o něm;)
06.03.2009 09:17:00 | Demotivovná Dezorientace
Slza ukápla, je krásná.
22.07.2008 19:54:00 | JaniHani