Duše
Anotace: a jejich noční pochod
nezraňuj nás dál
nás duše zničené
kráčíme svou cestou
někdo sám
jiný ve dvou
duše zlomené
kráčíme s nadějí
narážíme na trní
bojujeme
a vzpíráme se
/a nikdo nás nechce/
jsme duše zmrzačené
snad jednou
až se smíříme s prohrou
povstanem z popela
oživíme naše těla...
jsme duše čisté
které nikde nemají své místo jisté
Copyright © 2008,Caracol
Přečteno 338x
Tipy 20
Poslední tipující: pejrak, už ne pernikova princezna, Yukki, Churry, bokken, bobi bobie, Dedillope, Myrja, Bíša, Megalo'R, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)