Anotace: Původně tu měla být moje první trochu lepší anglická básnička, ale nevzali to bez diakritiky, tak aspoň přidávám tuhle starší věc, no. Snad neurazí...
NikitaNika: Děkuji za komentář, já se trochu obávala to sem dát, protože si nejsem moc jistá právě těmito svými závěry apod. Hodně lidí si asi myslí, že neumím veršovat, takže to pak ani nedocení... Teda je-li co;)
18.07.2008 10:48:00 | Helena Buchtová