Prstýnek..
Prstýnek z vlasů si namotám
ať tolik neštve mě samota
budu ho nosit, jen koukněte
je někde takový na světě?
Prstýnek z vlasů na prsteník
dám si, je akorát bohudík
budou mi závidět andělé
tenhle ten šperk není padělek
Pramínek vlasů Tvých chtěl bych mít
nemám, pak touhu svou utlumit
můžu, když schovám ji do rýmů..
a prst dám blíž k hnízdu vosímu
Přečteno 318x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kyle, fuu, Lorraine, LucQa, Meriel, Dacryon Beata, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)