Snad se brzy dočkáš ... já vím, všecko nende hned ... chce to trpělivost, ale aby se pak z teho nesteala hloupost ...
22.07.2008 20:27:00 | NikitaNikaT.
vis, že ze dna se nejlip odraziš..??
k basni - neni spatna, celkem se mi libi...
22.07.2008 10:06:00 | saddova
to Megalo: Jo, asi máš pravdu, já se snažím se osudu nepoddávat, leč někdy, jako právě dnes, nastanou chvíle, kdy se ti celej svět otočí o 180 stupnů a ty nevíš jak dál... Ale přesto neztrácím naději... jen jsem ze sebe potřebovala ty pocity nák ventilovat...Ale děkuji Ti za vá slova!
22.07.2008 04:39:00 | Caracol
Osudu jsi asi jedno. Stejně jako mě se osud vyhýbá. Buďto tam zůstaneme sedět, čímž získáme svých 5 minut slávy v ČT1, nebo běž proti tomu, smiř se s tím, nevyhledávej, nesmutni a najednou si řekneš proč jsem to neudělala už dávno? Radí se mi to viď. Ale věř, že to nemám vyčtený, ale zažitý. Najednou to přijde.
22.07.2008 04:03:00 | Megalo'R