Anotace: Chápu, že tohle potlesk asi nesklidí....já sama bych po přečtení dostala nervový záchvat, ale nechávám to na vás...
Sbírka: Ztreceno v minutě ticha
celkem dobre, akorat si davej pozor na rytmus, aby ti to vychazelo..
a co se tyce toho spr.slova, tak si myslim, že nekdy je vic nez jen ucelne :)
06.08.2008 17:09:00 | saddova
Jo, je to asi poprvé, co se mi do básně toto nepěkné slovíčko vloudilo, ale zrovna jsem byla v rozpoložení, kdy tam prostě v mých očích pasovalo...Ale děkuji ;)
06.08.2008 14:45:00 | Egretta
Já bych s těma vulgarismy byl opatrnější, i když v afektu je použije každý, ale tady se mi zdá, že kazí celou báseň.
06.08.2008 13:59:00 | Ctěný pán
Souhlasim :D
P.S.: Holka...seš úchyl, ale melancholický nakadění má něco do sebe :D
23.07.2008 11:28:00 | Džín