Ja že som..
Ja že som anjel? ha ha ha ha
rohatý čert som, pozri, aha!
pár kopýt, chvost nie hocijaký
mám ako dar od babyjagy
železný úsmev mám ako Darth Vader
okolo pása mi visí pár handier
drápy mám ostré sťa čepeľ noža
nestúpa vám pot a husia koža?
A poďme ďalej - chlpaté dlane
koho pohladím, ten už nevstane
na koho pozriem, hoc len v zrkadle
razom sa zmení na škvarky v sadle
to nie je všetko, dušu mám čiernu
neujdeš včas, noc budeš mať pernú
tak sa prac, zdrhni, ani neobzri..
(kúpim ´know how´, ak nie som dosť ostrý)
Přečteno 309x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, LucQa, Simísek, janewe, okapovaroura, jedam, Lorraine, Psavec, NikitaNikaT., Tacca, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)