Anotace: ...............
zajímavá, velice. JEnom když mluvíš o alchimistovi v kavárně.. Kdysi jsem četla povídku Alchimista, dal mi ji přečíst můj první přítel, vyřkl mi lásku a neznal mě, jen věděl, že já jsem Ta pravá. Škoda, že nevěděl... Ale ten příběh je zajímavý a poutavý...
25.07.2008 15:40:00 | Inies
Poutavá básenka, nejvíc mne ale zaujal konec ... Pro mne hodně pocitový.
24.07.2008 06:41:00 | NikitaNikaT.