Anotace: ...
COŽE???PRVNÍ nezáporný komentář, co od tebe mám...Tak tohle se musí zapít :D
13.08.2008 20:57:00 | Alan Black
nvm proč ale teď jsem se k téhle Tvé básni zase vrátila... je nádherná...
04.08.2008 19:50:00 | Simísek
Neboj, já se zabít nehodlám, ale díky za podporu, i když mě trochu zarazil ten ženský rod, kterým mě oslovuješ :)...
24.07.2008 10:23:00 | Alan Black
Ne! neumírej, na to je vždycky času dost ... věřím, že máš asi špatné období, nejsi sama ... přečti si moju básenku " Pro někoho " z 21.7.2008 a možno trochu pochopíš, nejsi sama a my Tě v tem nenechámu, ju? Jsme s Tebou, posílám alespoň malé pohlazení a malý úsměv, aj kdby Tě to mělo potěšin jen na vteřinku, mi ta vteřina za to stojí!
24.07.2008 06:16:00 | NikitaNikaT.