Anotace: než...
hezky napsaný ;) zkus zabrousit do veselejch basnicek at te to trochu rozveseli ;)
26.09.2008 21:58:00 | Groovísek
Naděje umírá poslední.
24.07.2008 11:09:00 | JaniHani
Beruško nesmutni a já bych o tem napsala a namalovala, aj když Tě neznám. Bal by to slova a čáry štětcem, či tužkou plné něhy, srdce a myšlenek na tem správném místě, trocha smutku a slz, možno někd zloba, každý se občas zlobí, ale především by to byla krása, alespoň ta vnitřní, když na venedk Tě neznám a doufám, že jednou poznám.
24.07.2008 06:14:00 | NikitaNikaT.