Anotace: kdo mi pomůže, když v tomhle krutém světě hledím na dno...
ač svět křičí skoč, já Ti říkám neskoč.. ale zvykej si na pobyt ve výškách, klidně tam zůstaň.. výšku také lze zvládnout.. čím? .. vůlí žít - s nadhledem..
mýlím-li se, chceš-li, klidně mi to řekni
24.07.2008 15:20:00 | Petbab
Neskákej a promni svoje oči, pramínek světla září nad propastí.
24.07.2008 15:09:00 | JaniHani