Mohlo by...
Anotace: Co by mohlo být, kdyby byla možnost vrátit čas a věci změnit...
Mohlo by být...
Třeba moře,
z krůpějí slz tvých.
Mohlo by se snít...
O obloze
a jak napadl první sníh.
Mohla bys zpívat...
o válce
a o utrpení světa.
Byla by to dojemná a teskná píseň.
Mohla bys vyprávět...
o životě,
ale nepadla ani jedna věta.
Mohla bys tančit...
jako víla,
vše kolem by žaslo.
A já byl bych pyšný...
Mohla bys..., ale nechceš.
Ve snech tě vídám,
když slunce už zhaslo.
Skrýváš se v mlze,já chtěl bych k tobě...
Utíkáš.
Vím, mohl bych...
dát ti kytku
a plakat na tvém hrobě.
Mou omluvu přijímáš?
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y.
Komentáře (1)
Komentujících (1)