Zemřel chlastu král
Zemřel chlastu král
Rum je zase za pade
Paroubek se pryč hrabe
Já upíjím po taji
Netopýři létají
Nade mnou….nade mnou
Svět se ztrácí….
Ráno dám si panáka
Mistr v práci huláká
Prémie mi sebere
K večeru se ožere.
K obědu jdem do knajpy
Dáme čtyři kořalky
Po práci to dorazím
Čtyři plzně urazím
Nade mnou….nade mnou
Svět se ztrácí….
Stará se mnou nemluví
Rozvádí se co chvíli.
Večer místo seriálu
Piju čůčo v Admirálu
Výpověd mne nemine
Chlast mi ale zůstane
Od soudu se potácím
Poslední kořalku do sebe obracím
Zemřel chlastu král
Zemřel chlastu král
Přečteno 327x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Bíša, Vlk v rouše, SZN, Veru, Rbb
Komentáře (4)
Komentujících (4)