Snad pláče ta postava v mracích oděna
Snad pláče ta postava v koutě,
v mracích bílých nádherně oděna,
roní slzy pro dnešní ráno,
to jedno z mnoha nejkrásnější.
Jen úsměv, tak málo stačilo,
a slaný déšť zkrápí pod nohama zem,
pro to slovo lásku.
Snad pláče ta postava oděna v mracích,
snad je oblohou pro své ztracené…
Ztracené já…a své děti
Přečteno 319x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, WhiteSkull, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)