duše
Anotace: ...až mi zas bude můj stín vyprávět příběhy, asi ho požádám o pohádky....
Víno na plátně
Kreslí osud,
Který nechceš.
Paleta ukrytá za sluncem
Jako duha
I před deštěm
Ozáří sen.
Střepy na obloze
Kreslí Ti do dlaní
Obrazy srdce
A Ty se zdráháš
Žít.
Trnová koruna hladí
Tě po vlasech
A tiše šeptá,
Ať natáhneš ruce
Pro spasení.
Ohněm sežehnuté oči
Brečí po uzdravení
Duše,
Co se nikdy nevyléčí.
Přečteno 365x
Tipy 17
Poslední tipující: bratr neohrozeny, Pája Black, zzlatý, Vlk v rouše, NikitaNikaT., TRIZZO, Simísek, Bíša, Květka Š., WAYWARD, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)