Jeho lásce
Anotace: Věnováno všem ženám, které byly připraveny o své muže. Především však Nohavicově písničce Zítra ráno v pět.
Svítá. Je chvíle po páté.
Stopy sněhem skoro zaváté
zdobí rudé květy.
Vůně cigarety
poslední.
Výstřel Ti v uších ještě zní.
On neslyší už nic.
Nespatří světlo svic
zapálených Tebou.
Dlaně ho nezebou,
ač leží ve sněhu.
Necítí něhu
Tvých dotyků.
Nech už těch vzlyků.
On nevnímá je.
Teď stojí v branách ráje.
Vidíš, usmívá se
tváří v tvář jeho kráse.
Tak usměj se taky
a rozežeň mraky
a smutek v sobě skryj,
na něj nezapomeň a žij.
Přečteno 407x
Tipy 7
Poslední tipující: okapovaroura, Myrja, Lorraine, Holis, takova, igniss
Komentáře (4)
Komentujících (4)