Prosba vykřičená na papír, přes usilovnou touhu vrátit uvadající lásku do dřívější spontánní a vášnivé podoby, mi přijde jen jako síla vynaložená vniveč.
Formu nehodnotím...
Hodnotím emotivnost... Zničující toužení po někom, kdo neopětuje city...Smutné, ale povzbudivé v tom, že někde čeká ta pravá láska. Stačí kouknout za roh :)
29.07.2008 21:57:00 | Anewue