Anotace: Do této básně jsem vložil prožitky ze svého okolí...
Milý Adame, prostě jsi mladý muž plný dojmů ze svého okolí ,ale také ze svého života. Je to v básni cítit, takže pokračuj. Mládí vpřed.
09.08.2008 00:58:00 | PatriceB
poslední odstavec se tam moc nehodí, verše tam pokulhávají za bombastickým začátkem. Pan Adam UMÍ :o)
29.07.2008 10:55:00 | její alter ego