Proč pak..
Proč pak jsem zrudl
když čtu Tvoje řádky
jsou teď spíš slaný
ani za mák sladký
jdu s kůží na trh
rudou jak od krve
vemte, dám lacino
- začínám teprve
berte, je zadara
ať se jí už zbavím
když ne, tak poraďte
jako ji odbarvím
jo, vyčkej do noci
radí unisono
všichni jsou zajedno:
zčernáš, to je vono!
tak jsem zčernal, nevím
už pokolikáté
rudnu na svítání
někdy kolem páté..
až mě jednou potkáš
podívej se zpříma
zrudnu jako rajče
nejen pod očima
Přečteno 378x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, LucQa, Elena Suchomel, Kyle, s.e.n, Iva Borecká, okapovaroura, Mraveneček, stmivani.na.lepsi.casy, Lota, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)