Anotace: Ačkoli se nějaký čin na první pohled může jevit jako špatný, časem se ukáže, že to bylo správné rozhodnutí... a toho, kdo se pro tento čin rozhodl to muselo stát hodně bolesti...a dočká se odpuštění....
Myrjo,"Zloději budoucnosti"
Caracol, je krásná a strašně smutná, možná právě proto je tak krásná. Je to smutné, že nejkrásnější věci vznikají právě ve velkém smutku. Dotkla se i mne a to tak, že velmi.
03.08.2008 01:13:00 | SZN
Tak, co se má stát, stane se...a na nás je, jak to přijmem!
02.08.2008 18:32:00 | Chancer
Dovedeš svými verši opravdu zaujmout.Mám pocit,že vyslovíš to,co cítím a neumím to tak hezky zformulovat.
01.08.2008 10:40:00 | čertíček
Ano, znám, když někdy něco udělám, duruhý to odsoudí, někdy se mu to nelíbí, ale nakonec zjistí, že je to tak, ovšem už nepřijde a neřekně "měla jsi pravdu, omlouvám se, ... promiň, spletl jsem se ..." Tvoje básenka mi tak trochu mluví z duše.
01.08.2008 06:42:00 | Selča
Velmi působivé dílko, myslím, že jsem se v něm aj našla, smutné, ale prostě ze života. Hodně upřímné. ST!
01.08.2008 06:10:00 | NikitaNikaT.