Poslední přání!!
otáčíš se
odcházíš
zavíráš dveře
jsem jak
dívka v nesnázích
co potkala kněze
kněze, který naposledy
potěšil
mou duši
potěšil pohledem
moje oči
oči slzami zalité
ústa co vyřkla
poslední hlásku
naposledy dej mi
okusit štěstí
lásku
slyš mé přání poslední,
než se den s nocí sejde,
než vše zevšední
a v záhubu pojde…
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: Rolnička, igniss, 0-0
Komentáře (0)