bezvadná - líbí se mi hlavně konec, taky mám někdy pocit, že mě cosi unáší a já nevím, jak to zastavit...
12.10.2008 21:46:00 | teranosaur
zajímavá myšlenka s tím vystoupením.... jen otázka, jestli by příští stanice nebyla ještě horší...
12.08.2008 22:01:00 | Trdlo
Svět touží být klamán, tedy jej klamejme... Já se neoklamu ani kdybych chtěl.
Nikdo nezastaví, nikdo nevystoupí - jedeme v tom všichni společně!
Dobře sis poradila ;-)
10.08.2008 23:59:00 | Chancer
Ty nemuzes ma mila vystoupit, je na case se nadechnout a jit dal, neboj se jsme tu s Tebou.
07.08.2008 23:01:00 | carodejka