Levandulové pivo...
Anotace: ... z gotického chrámu... 4.8.2008- velmi brzo k ránu...O:)
Levandulové kopretiny...
Protrhaná oblaka myšlenek...
Prázdné Srdce,
zas smutku křtiny,
spatříš kostelní výklenek,
co na něm hoří svíčka
Tvého života...
Její oheň
Vesele plápolá
A Tančí
Vlhkou stavbou
Gotiky...
Nebojí se
plísní, mokra...
Letí jedna, druhá
Jiskra
Bez stopy nějaké paniky....
Rozlily se kýble
Deště
Tekly proudy vody
V tom chrámu
Matky Mariky...
A Tvá svíčka
Jemně
hřála...
Dál, dál
Nocí plápolala,
ač plamen
nebyl veliký...
Ne! Slábnoucí,
chudnoucí...
S každým pivem
Minoucí...
Přečteno 392x
Tipy 16
Poslední tipující: Koskenkorva, PIPSQUEAK, Morion, Oťas, embryo v hlave, Lenie, NikitaNikaT., Mraveneček, Rolnička, denebrin, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)