Blues
Anotace: Osamocení.Uzavřenost.Sebelítost.Vztek.Beznaděj.Absint.
Nádherné smutné šero
a čtyři holé stěny.
Dokola den za dnem.
Cítím se odouzen všemi.
Apatická ignorace.
Jen za ni jsem kdy světu stál.
Z jediného přítele zrádce,
jež mi celá léta lhal.
Další láhev absintu
už prázdnotou skví se.
Vháníš mi zvratky do krku
živote,ty tmavožlutý hnise!
Přečteno 333x
Tipy 12
Poslední tipující: Anita Buchtová, slečna Nefertiti, WAYWARD, Mraveneček, Holis, malá čarodejnice wiggová netopýrková, NikitaNikaT., SZN
Komentáře (5)
Komentujících (5)