Na druhé straně od toho, kdo býval na stejném břehu
Zas noční ulicí sám
modlím se ke kulisám
a ze srdce zbyl jen orgán
tluče jen, necítí nic
jen smutek a ticho ulic
plastové figuríny
jsou mými jedinými
přáteli v letním čase
hrozí mi kamikaze
pod bledým světlem lampy
u známe extreme U-rampy
jsem tu najednou sám
ztracený v zapomnění
stojím sám u Bauhausu
kde měl tok času pauzu
kde smáli jsme se spolu s vínem
teď tu jsem jen se svým splínem
odešli, uletěli
na mě si nevzpoměli
snad...ani nechtěli
,,andělé" leťte si!
Přečteno 271x
Tipy 4
Poslední tipující: Cristinne, její alter ego, Bíša
Komentáře (0)