námitka
Anotace: bývalá (ne)lásko, námitka se po zvážení přijímá ...jen oživení starších pocitů...
Zase mě chceš opít,
Ne, já nechci.
Tak, ale tohle je
Poslední lok.
Prázdná láhev
Od vodky s láskou,
Místo džusu,
Padá pod lavičku.
Chybíš mi,
I když jsi se mnou.
Tak ještě chvíli,
Chvilinku být
s vůní cigaret
a Tvojí kůže.
Jemně mě kolébají
V náručí.
Námitka?
Že Tě miluju?
Zamítá se pro
Nedostatek
důkazů
A jednu láhev
Chlastu.
Vzpomínáš,
Vypili jsme (náš)
Kousek lásky
Kdysi na lavičce
v parku,
byli zabalený do listí
Podzimu našeho snu
A věřili.
Andělé
Mě proklínají,
Že jsem si dovolila
od Tebe odejít.
A já jim děkuju,
že mě nakonec
nechali jít.
Přečteno 318x
Tipy 18
Poslední tipující: Tymi14, Kávový Poutník, bratr neohrozeny, hanele m., Lenie, už ne pernikova princezna, Bíša, NikitaNikaT., 6thSun, Egretta, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)