Pomoc
Anotace: občas to na mě dolehhne
Už zase
Vlastně stále klepe
Na vrátka
Mé osamělé duše
Která nemá živáčka
Nikoho kdo by ji odehnal
Tu zákeřnou,ale upřímnou
Tu,jenž jmenuje se Úzkost
Strach,Deprese
Trhá mne na kusy
Na miliardu kousíčků
Zevnitř mne
Celou mou bytost ničí
Snad se jí to líbí
Nedá mi klidu
Slzy se mi kutálejí po tváři
Není nikdo,kdo by je setřel
Kdo by mne pohladil
Teď, v této chvíli
Pomoc
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: Blázen? =), Dedillope
Komentáře (0)